K-MagazinK-MedyaK-Pop
Trend

BTS V ‘Blue & Gray ’90 Milyon Spotify akışını aştı

BTS ‘V’nin kendi bestelediği’ Blue & Gray ‘şarkısı 90 milyon Spotify akışını aştı.

Kasım 2020’de yayınlanan BTS”BE ”albümünden bir şarkı olan’ Blue & Gray ‘ ve V’nin kendi şarkısı, dünyanın en büyük müzik platformu olan Spotify’da 90 milyonu aştı ve dinleyiciler tarafından sevildi.

V’nin tükenmişlik geçirmesinin ardından o dönemin duygularını yücelterek gündemde olan ‘Mavi ve Gri’, kaygı ve depresyonu mavi ve gri renklerle ifade ederek şifa ve rahatlık sundu. 

“Bu, içerideki depresyonu ifade eden bir şarkı, ancak Tükenmişliği mavi ile ve ARMY’leri (BTS hayranları) görememe gri ile ifade ediliyor. Şarkı sözlerine çok dikkat eden bir şarkıcı.” TIME) ‘ Albümdeki en şiirsel ve kendini yansıtan parça ‘.

Bu arada, grubu BTS “iHeartRadio Müzik Ödülü”nde toplam üç ödüle aday gösterildi.

Amerikan radyo yayıncısı iHeartRadio, 8’inde (Kore saati ile) resmi sosyal medya hesabından ‘2021 iHeartRadio Müzik Ödülleri’ adaylarını açıkladı. BTS, ‘Yılın En İyi İkilisi / Grubu’, ‘En İyi Müzik Videosu’, ‘En İyi Fan Ordusu’ Kategoride seçildim. BTS, bu ödül töreninde ilk kez üç kategoride bir ödüle aday gösteriliyor.

İşte BTS grubuna aday gösterildikleri anın video gönderisi;

Özellikle, Maroon 5, Jonas Brothers, Dan ve Shay ve Twenty One Pilots gibi önde gelen küresel takımların yer aldığı ‘Yılın En İyi İkili / Grubu’ adaylıklarına seçildi ve şampiyonluk için şiddetli bir rekabet bekleniyor.

Bu yolde size başarılar diliyoruz BTS

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu