K-Magazin

Group OnlyOneOf, deneysel ruhla dolu bir albümle önemli sonuçlar elde etti

OnlyOneOf, mini albümü “Instinct Part.1” ve başlık şarkısı “LibidO” ile dört haftalık sahne aktivitelerini “Show Champion” u bitirdikten sonra tamamladı. Dört haftası cesur deneysel ruhla, sanatla yoğunlaştı ve tabuyu yıkan büyüme gerçekleşti.

Geçen ayın 8’inde “M Countdown” un geri dönüş aşamasından açıkça bahsetmişti. Kostümler, performanslar ve kayışların kullanıldığı sahne şaşkınlık ve provokasyonla bir arada yaşandı. Mevcut idol grupları tarafından hemen denenmeyen ifadeler OnlyOneOf’s Pure Sexy ile tamamlandı.

Yüksek kaliteli müzik, kendi sanatını daha net gösterir. Üyelerin şarkıyı kendilerinin yazıp düzenledikleri “LibidO”, hip-hop ve EDM’yi birleştiren R&B benzeri bir melodi ve ritimle izleyenleri büyüledi. Bu sadece görsel bir uyarıcı değil, daha gelişmiş müzik yetenekleri olduğunu kanıtladı.

Hayranlar da yanıt verdi. Hanteo Chart’a göre, ‘Instinct Part.1’in ilk satışları 54.000 kopyayı aştı. Bir önceki albümün dört katından fazla olan rakam, muazzam bir büyüme gösterdi. Ayrıca ABD, İngiltere, Almanya, İtalya, Hollanda, Fransa, Brezilya ve Arjantin dahil olmak üzere 58 Apple Music ülkesi ve 32 iTunes ülkesinin listelerine girdi. Yerli ve yabancı ülkeleri kucaklayan bir varlık haline geldi.

“intuition” anahtar kelimesiyle, Yalnızca Bir Tek Kişinin Kendi sesini ve görselini göstererek erkek grubunun seksi soyağacını vurguladı. Başka bir deyişle, çıkışından bu yana peşinde olduğu “Chill & Sexy” nin cazibesi ateşlendi.

OnlyOneOf, küçük noktaların çizgiler oluşturmak için bir araya geldiği ve bu çizgilerin erişteyi yeniden tamamladığı bir dünya görüşü olarak dikkat çekiyor. İlk albümleri “dot point jump” dan sonra, “Line Sun Goodness” ve “Produced by” serileriyle yavaş yavaş kendi renklerini göstermeye başladılar.

Şimdi ilk “Instinct Part.1″i ortaya koydular. OnlyOneOf’un “Instinct Part.2” yi hangi cazibeyle dolduracağına dair beklentiler şimdiden yüksek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu